Evo koliko su duhoviti horoskopski znaci

  Byadmin
  In
  Mar 05, 2016
  Comments
  Neki horoskopski znaci su prave šaljivdžije, a neki su toliko kruti da čak i kada ispričaju najbolji vic, nikome nije smiješno. S kojim znacima treba da se družite ukoliko želite dobro da se nasmijete...
  CITY MAGAZIN

  OVAN

  Pričaće kratke viceve, slušati još kraće, a smijati se ako bude imao vremena da ih ukapira. Najsmješniji su kada pokušaju nešto u stilu super heroja, pa imaju bliski susret sa trotoarom.Ako mislite da je to duhovitost i da je bilo namjerno izvedeno-griješite i ne smijejte se previše glasno.

  BIK

  Ako Biku pričate viceve, neka to bude za punim stolom, jer put do njegovog srca, pa i smijeha ide preko stomaka. Nikada ne pričajte viceve o lijenjosti i škrtosti, Bik može shvatiti da je o njemu. Najsmješniji su kada hoće da ukapiraju bilo šta što se ne može opipati, skuvati, ili držati u novčaniku.

  BLIZANCI

  Kada vidite da se neko često smije u stilu "kao lud na brašno", sa razlogom, ali i bez, vrlo lako moguće da je u znaku Blizanaca. Dok pokušavate da shvatite poentu, Blizanac je već na dvadesetom vicu, a i otišao je u drugu ulicu, posmatrajući pubertetsko smijanje grupe đaka.

  RAK

  Nikada ne pričajte šale na račun njihove mame.To može biti povod ozbiljnih kritika vaše ličnosti. Oni su vrlo smiješni kada se zaljube, jer ne prežu od ljubljenja silnih žaba koje treba da budu princ, ili princeza. Njihovi vicevi su uglavnom o bračnim razmiricama i ulozi komšija u svemu tome.

  LAV

  Zasmijavati Lava je biti dvorska luda pred kraljem. Ali morate da imate urođenu žicu, oni prepoznaju plagijate. Lavovi nikada nisu smiješni, a čak i kada jesu, uzdržite se od šala na njihov račun. Ni slučajno nemojte da se ne smijete njihovim vicevima, jer oni su najbolji u svemu, pa i najduhovitiji.

  DJEVICA

  Kada Djevica prospe kafu, ili vino po sebi, ni slučajno se ne smijte, čak iako je scena urnebesna. To je tragično, a ne smiješno,zaboga. Oni vole viceve koji imaju jasnu poentu, ne zamlaćujte ih nekim glupim igrama riječima,to će početi naširoko da analiziraju, a onda vi nećete shvatiti poentu.

  VAGA

  Ni pod kakvim izgovorom ne govorite Vagi da je lijepa, ili lijep, ako nema najnoviju garderobu iz ormara i ne izlazi iz frizersko-kozmetičkog salona. To nije smiješno, ali ćete se od srca smijati drami oko izbora fante, ili švepsa i skretanja lijevo,ili desno u robnoj kući. Sjutra će opet biti novih teških odluka.

  ŠKORPIJA

  U pričanju viceva, oni su jako originalni. U svakom političkom vicu postoji korijen moguće zavjere, i to nije smiješno. Način na koji oni dolaze do podataka kada prate da li ih partner vara, liči na filmove o inspektoru Kluzou. Dakle, smijte se koliko god želite, samo na sigurnom odstojanju.

  STRIJELAC

  Ako zamolite Strijelca da vam nešto objasni, dok vam ispriča o filozofskom nastajanju te pojave, ili kraće rečeno, "od Kulina bana", zaboravićete o čemu ste ono pričali. Najmješniji su kada varaju svoje partnere, jer je njihov stav "da li vjeruješ meni,ili svojim očima", a ako ste tu, nikako se ne smijte.

  JARAC

  Kakve šale i djetinjarije, imate li vi preča posla, pitaće vas Jarac. Sa svim zamlatama kao što su oni koji pričaju viceve po cijeli dan, Jarac nema mnogo zajedničkog. Smiješan je kada treba duhovitošću da osvoji simpatije novog šefa, prelistaće cijeli internet u skupljanju viceva i biće najbolji, kao i uvijek.

  VODOLIJA

  Dok se Vodolija smije od srca nekoj situaciji, ili vicu, vi se već treći put pitate da li ste jako glupi, pa ne shvatate, ili je Vodolija malo čudna. Njihove igre riječima ćete ukapirati tri dana kasnije. Ako tada budete usred ručka kod tašte, ili svekrve, ne smijte se na sav glas. Smijte se kad  vidite Vodoliju.

  RIBE

  Najvažnije je znati kada Ribama ispričati vic, moguće je da danas pate, pa im nije do toga. Nije problem ni ako im već osmi put pričate isti vic, oni su ga sigurno zaboravili. A kada oni pričaju viceve, skoncentrišite se, moguće je da se usred vica sjete kako im je pobjegao papagaj, pa se rasplaču.

  Autor: Tatjana Drobac

 • CITYLIGHT