Fotograf slijedi svoju djevojku na putu oko svijeta

  Byadmin
  In
  Apr 10, 2014
  Comments
  Instagram profil koji je uistinu vrijedan vaše pažnje ispunjen je fascinantnim fotografijama vrlo romantičnog koncepta
  CITY MAGAZIN

  Ruski fotograf Murad Osmann započeo je svoj projekt "Follow Me" 2011. godine, a do današnjeg dana sakupio je više od 980 tisuća obožavatelja koji prate njegov profil na Instagramu. Na taj način oni zapravo prate njega i njegovu djevojku kako putuju oko svijeta i bilježe upečatljive lokacije putem prekrasnih fotografija. Ono što je najzanimljivije u ovom projektu i ono što ga razlikuje od drugih je ideja, odnosno, lajtmotiv koji se provlači kroz svaku fotografiju.

  @muradosmann

  Naime, Murad Osmann, koji je u ulozi fotografa, na svakoj fotografiji drži za ruku svoju djevojku koja ga vodi svjetskim prostranstvima. Otuda i ime "Follow Me", odnosno "Prati me" koje kao da izgovara njegova djevojka kojoj nikada ne vidimo lice i koja je uvijek okrenuta leđima. Iako je i njena figura u fokusu, najbitnija točka fotografije je ipak njihov čvrst stisak ruke, kao i lokacija na kojoj se nalaze. Što više vremena protječe, njihova putovanja su sve egzotičnija, a ponekad se i vraćaju na ona najzanimljivija mjesta ili posjećuju razna događanja diljem svijeta.

  @muradosmann

  Među posljednjim lokacijama nalaze se Moskva, Milano, Rim, New York i Pariz. Vibrantne boje, motivi i romantična ideja putovanja oko svijeta s voljenom osobom, ono su što će vas zasigurno "zakačiti" za ovaj profil i hashtag #followmeto.

  buro

 • CITYLIGHT