Ovo sigurno niste znali o Čak Norisu

  Byadmin
  In
  Mar 10, 2015
  Comments
  Otkrijte nepoznate činjenice o čovjeku kojem niko ništa ne može.
  CITY MAGAZIN

  – Pravo ime mu nije Čak, već Karlos Rej Noris i rođen je 10. marta 1940. g.

  -Nije izgubio borbu još od 1968. godine, a ukupan skor mu iznosi 168 pobjeda, 10 poraza u počecima karijere, te dvije izjednačene borbe.

  -Izumio je sopstvenu borilačku vještinu nakon što mu je dosadio karate, a svoju je vještinu nazvao Čun Kuk Do, što znači “univerzalan način” te opisuje američki hibridni stil karatea.

  -Naučio je Stiva MekKvina karateu, a on ga je zauzvrat podučio glumi. Obojica su bili prijatelji Brus Lija, pa su nosili kovčeg na njegovom pogrebu.

  -Ako Čak Noris ćuti pored vas, trebate se zabrinuti. Njegov je lični kodeks “Ako nemam ništa dobro reći o nekome, onda o njemu i njemu neću reći ništa”

  -Tokom uspješne glumačke karijere pojavio se u velikom broju reklama, a bio je i portparol za World Warcraft Series.

  -Prvi je zapadnjak koji je zaradio 8. stepen crnog pojasa Velikog majstora u Tekvondu. Osim toga, ima crne pojase u džudu, džiju džici i tang su do-u.

  -Bio je vojni aerodromski policajac za američku avijaciju i bio je stacioniran u Južnoj Koreji. Takođe je imenovan počasnim marincem, kao i teksaškim rendžerom.

  -Čak je imao sopstvenu liniju farmerki, koje je odlikovala visoka rastegljivost i sloboda pokreta, potrebna za “upuštanje u borbe”.

  ibar

 • CITYLIGHT